Kdo z nás by z amerických seriálů neznal legendární „peanut butter“, které je už od 20. století nedílnou součástí každé tamější domácnosti. Je libo na opečený toust, do sendvičů nebo s vrstvičkou džemu? Arašídový krém se v posledních letech dokázal hezky zabydlet i v českých spižírnách.
Protože neminul ani nás, rozhodli jsme se udělat si z oblíbené pochoutky svoji srdcovou
záležitost. Vymanit tento typicky americký produkt ze spárů všech zbytečných emulgátorů,
stabilizátorů, palmového oleje a enormního množství cukru. Zbavit ho plastového obalu a
díky minimu chemie mu dopřát kratší ale radostnější životnost. Počítat s tím, že při různých
šaržích ořechů odhalí vycvičený jazýček drobnou chuťovou rozdílnost. Protože v cílové
rovince našeho snu na nás mávalo naše vysněné oříškové máslo. Nákladnější než jeho
američtí bráškové ale naše, s láskou vypiplané. A tak jsme se rozhodli rozběhnout a co
nejdřív ho obejmout.
Naší filozofií je být co nejvstřícnější k lidskému tělu a co nejšetrnější k přírodě kolem nás.
Proto náš Lucky Alvin bydlí ve skle a suroviny do něj vybíráme s tou největší pečlivostí.
Samozřejmě jen od certifikovaných dodavatelů, pro které jsou kvalita i chuť naprostou
prioritou, stejně jako pro nás. Zachováváme tu nejčistší a nejkvalitnější potravinu, u které
jsme eliminovali všechny nadbytečné a zbytečné látky. O to víc si bude libovat i
vaše zdraví, ať už je vašemu tělu pět nebo pětapadesát let.
O jedinečnosti naší receptury, našich hodnotách a složení Lucky Alvina už víte. Ptáte se, jak
pochoutka vzniká? Celou naši výrobní linku jsme poskládali z kvalitních potravinářských
strojů vyrobených v Evropské unii. Svým původem vybočuje jen převodovka a driver
v jednom ze strojů, ale když už k nám tento komponent přicestoval až z Japonska, přece ho
nepošleme zpátky domů. Díky poloautomatizaci můžeme naše oříškové štěstí vyrábět
v ideálních objemech, aniž by utrpěla kvalita nebo chuť. A každá ze skleniček nám projde pod
rukama tolikrát, že by v tom byl čert, abychom jakoukoliv vadu na kvalitě přehlídli.